Welkom bij Bed & Breakfast JOLZ in Burgerbrug

Via deze website wil ik u zo goed mogelijk een beeld geven van onze Bed & Breakfast. Als u hier niet de informatie kunt vinden die u zoekt, dan kunt u altijd telefonisch of via de mail contact met Jolz opnemen.

Ik hoop natuurlijk dat u door het rondkijken op deze site besluit bij JOLZ te komen genieten.  

Tot ziens in Burgerbrug!
​Groeten van Jol van Soest
 

Aan de lintbebouwing van de Grote Sloot vindt u in Burgerbrug JOLZ Bed and Breakfast.  Het ligt vlakbij de kust, tussen de weilanden met in de verte uitzicht op de duinen bij Schoorl, de Hondsbosseduinen en de Westfriese omringdijk.

Behalve een goed bed en een fantastisch ontbijt heeft u de beschikking over een eigen keukentje, eigen badkamer met toilet en een ruim privé terras met daar uw eigen ingang.
Alle faciliteiten zijn aanwezig om zowel een kort als een lang verblijf bij ons tot een succes te maken.

De kamer heeft een tweepersoonsbed,  eenvoudig te splitsen tot twee losse bedden, een eettafel, een tv met dvd speler en  wifi. Er is een kleine bibliotheek met leesboeken, tijdschriften, dvd's. Natuurlijk hebben we ook de nodige informatie en kaarten van de prachtige omgeving. 
Het keukentje heeft een koelkast, kookplaat, serviesgoed, pannen en een koffiezetapparaat. 
Op het ruime privé terras kunt u al heel vroeg in het jaar genieten van de zon.  Door de beschutte ligging heeft u er ook weinig last van de wind. Het is mogelijk onze parasol neer te zetten of juist lekker in de avond de vuurkorf aan te steken. En u kunt er ook gebruik maken van onze BBQ. 
Vanaf 20 mei 2017 heeft JOLZ twee kamers. Hierboven staat de beschrijving van JOLZ downstairs.
JOLZ upstairs heeft bijna de zelfde facilliteiten. Bij upstairs moet wel de badkamer, de entree en de grote tuin gedeeld worden met de eigenaren.

Wij vinden het belangrijk dat de B&B schoon en gezellig is. De geboden maaltijden behoren van een goede kwaliteit te zijn. U bent onze gast  en moet kunnen rekenen op onze gastvrijheid.  Daar waar mogelijk houden we rekening met  uw individuele wensen. U viert vakantie dus u kan zelf  bepalen hoe laat u wilt eten en wanneer u op uw kamer verblijft. 
Bij ons vind u de rust van het platte land, geen drukke snelweg maar koeien die loeien en  kikkers die kwaken. Meeuwen zweven in de lucht,  er scheren zwaluwen door de tuin en af en toe vliegt er een lepelaar over. Aan de voorzijde ligt de Grote Sloot, een bevaarbaar viswater. 

Op korte afstand bevind zich de zee, het strand de prachtige duinen bij Schoorl en bij Petten.Op de stranden zijn meerdere strandpaviljoens voor een hapje of een drankje. Er liggen verschillende kleine dorpjes en grote steden in de omgeving.

Boek nu uw kamer bij Jolz Bed & Breakfast Burgerbrug