april 2015

Hieronder ziet u het archief van alle nieuwsberichten van Jolz gesorteerd op maand en jaar.

Doordat Leo eerst een peesontsteking in zijn schouder had en kort daarna zijn pols brak (waarvoor hij nu nog steeds in het gips zit), is het ons niet gelukt om voor het seizoen het puin uit de achtertuin te halen. 
Omdat dit nu toch echt weg moet en het op en neer rijden met het karretje naar de stort ons nu niet meer gaat lukken, hebben we een puincontainer op de oprit laten plaatsen. Met een heleboel keer heen en weer kruien moet het me lukken om alle stenen uit de tuin te krijgen. 
Gelukkig is het B&B terras gewoon op orde. Je kan daar vaak al heerlijk in het zonnetje en (meestal) uit de wind. zitten.
 

Vandaag zijn we even naar het nieuwe strand gegaan bij Petten. Waar voorheen achter de Hondsbossche en Pettemer zeewering asfalt en direkt de zee lag, is nu een enorm strand gekomen en is een duingebied in wording. Er is inmiddels al een hoog duin van waaraf je een geweldig uitzicht hebt alle kanten op

In de maand mei zijn er vaak honden te gast. Ook voor deze gasten wordt gezorgd. Vandaag heb ik verschillende maten hondenbroodjes gebakken, gevuld met hondenworst.

Boek nu uw kamer bij Jolz Bed & Breakfast Burgerbrug

Beschikbaarheid B&B Jolz